akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.

Check de Tobiasschool

vmbo basis & kader met lwoo

Vrij om jezelf te zijn

Iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is. Iedereen krijgt veel aandacht en we luisteren naar elkaar. De klassen zijn klein.

Omdat de school klein is, kent iedereen elkaar. Het is belangrijk dat je je thuis voelt, lekker in je vel zit, plezier hebt en vrienden kunt maken bij ons op school.

Ga na een uitleg van de leraar gelijk aan de slag. Zo ontdek je waar jij goed in bent en wat je leuk vindt.

Open dagen 2018

Wil je langskomen? Maak dan een afspraak.

Meer informatie over onze school vind je ook op de VOvA Scholenmarkt:

  • Woensdag 17 januari, 14.00 - 16.00 uur: VOvA Scholenmarkt, locatie volgt.

Mijn naam en e-mailadres

Redactie

Koen
Wijnveen


Ge Ge
Dozsa

Filmpjes over onze school

Je stem wordt gehoord, iedereen kent elkaar

De lessen en de docenten zijn leuk

Het gebouw is heel overzichtelijk, alles is nieuw

Ik ben bijzonder, jullie toch ook?

Adres

Rietwijkerstraat 55, 1059 VX Amsterdam

Een bijzondere school

Bij ons is iedereen anders

Door Sofie Telleman. Bij ons leer je niet zoals op een gewone school. Dat komt omdat iedereen hier verschillend is, dus daarom leren we ook allemaal verschillend.

Bij ons leer je niet zoals op een gewone school. Dat komt omdat iedereen hier verschillend is, dus daarom leren we ook allemaal verschillend. We zeggen trouwens liever dat iedereen hier bijzonder is. Daar heb je vaak voordeel van, maar soms geeft het je moeite en dan wordt je daarbij geholpen. Verder is het hier superleuk en iedereen is altijd op zijn gemak, misschien ben je nu wel heel verlegen maar bij ons ben je dat echt niet meer. Je kunt hier doen waar je goed in bent, dat vinden wij fijn. We hebben een nieuw gebouw dat is heel overzichtelijk. Onze sportdag is zeilen op een groot meer, dan doet iedereen dingen met elkaar en leer je meer mensen kennen. Dus als je echt bijzonder bent dan hoor je thuis op onze bijzondere school.

Wie kan je hier tegenkomen?

Linda Niessen
Docent economie
De grootste onderwerpen leggen we in kleine stapjes uit.
Melchior Otte
Lid schoolleiding
Ieder mens is uniek.
Freddy Kooiman
Conciërge
Klusje hier, klusje daar en ik sta voor iedereen klaar.
Kiki Pouwer
Docent Nederlands
Ik hou van de Tobiaskinderen, ze verrassen mij elke dag.
Marcel Hulst
Docent muziek en Engels
Een dag begint en eindigt met muziek.

Bekijk onze
verhalen

We helpen elkaar

Wiskunde is leuk

Bij ons op school heb je een heleboel leuke vakken. Zoals Hout, textiel en koken. Maar ik vind wiskunde erg leuk. Onze leraar Jan legt het super goed uit. En als je iets niet snapt dan helpen we elkaar met de moeilijke sommen. Ik vind de Stelling van Pythagoras erg leuk. Ik ben wel goed in wiskunde en vind talen moeilijk. Bij ons op school leer je veel door samen te doen en niet alleen uit boeken. Ook bij wiskunde.

Ge Ge Dosza

Fijne school

Super gezellige schooluitjes

De Tobiasschool is een fijne school. Iedereen accepteert elkaar en heeft respect voor elkaar. De school is klein en gezellig. Pesten vinden we echt stom. Hier vinden ze het belangrijk waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ik hou van acteren en toneel. Samen met vrienden heb ik een toneelclubje opgericht. Ik maak ook vlogs voor mijn eigen youtube kanaal. Bijvoorbeeld van onze super gezellige schooluitjes. Het liefst word ik later cabaretier.

Koen Wijnveen

Het is hier geweldig

Ik ben blij met Tobias

We zijn een fijne rustige school. Er wordt nooit echt gepest, het is er gezellig en het gebouw is super mooi. We zijn net verhuisd naar dit mooie nieuwe gebouw. We hebben een luxe kooklokaal en ook het bevo lokaal is supermooi. Het is een antroposofische school wat letterlijk betekent ‘wijsheid in de mens’. De school heeft een fijne sfeer en de klassen zijn lekker klein, 16 kinderen in elke klas. Ik ben heel blij met de Tobiasschool.
Ik hoop dat ik jullie genoeg heb geïnformeerd over deze geweldige school. HOPELIJK TOT SNEL :)

Lewis Fontes

facebook
twitter